Kookworkshops

Een kookworkshop kan bij u thuis of op een andere locatie. De locatie hangt af van het aantal deelnemers. Ik wil graag mijn passie voor koken delen met andere mensen in de vorm van kookworkshops. Het mooie aan het samen koken met een groep is namelijk dat het de mensen verbindt, dat gesprekken als vanzelf ontstaan en de sfeer aan tafel ontzettend gezellig is. Samen koken en eten aan één grote tafel is een feest. Een prachtige wijn hoort daar natuurlijk bij.

Mijn gerechten zijn ideaal voor een feestelijke en culinaire avond met uw vrienden, familie of andere gasten. De gerechten zijn geïnspireerd vanuit de Italiaanse en mediterraanse keuken. Daarbij uiteraard rekening houdend met de mooie producten van elk seizoen. De gerechten zijn een feest op het bord en natuurlijk heerlijk om van te genieten. U krijgt de uitwerking van het menu toegestuurd, zodat u en uw gasten de gerechten naderhand thuis zelf kunnen namaken. Hieronder vindt u ter inspiratie enkele menu’s.

De kookworkshops worden gegeven voor minimaal 8 personen. Het maximum van de groep hangt af van de locatie waar de kookworkshop plaatsvindt. Wilt u bij u thuis of op een eigen gekozen locatie een kookworkshop volgen? Neem dan contact op. Ik maak graag een afspraak om uw wensen te bespreken. Zijn er allergieën of intoleranties, dan houd ik daar uiteraard rekening mee.

visual kookworkshop

“People who love to eat
are always the best people.”

Julia Child

Workshop Professioneel Samenwerken

Teambuilding
Divertido combineert kookworkshops met het professionaliseren van de samenwerking binnen een team. Als uw team zich beter wilt leren kennen, als er nieuwe collega’s in een team komen of in veranderingssituaties, zoals na een reorganisatie of fusie van afdelingen, helpt teambuilding om de samenwerking te verbeteren en de teamleden beter kennis te laten maken met elkaar. Divertido verzorgt een workshop Professioneel Samenwerken. Met deze workshop krijgt u inzicht in:
  • de huidige manier van samenwerken van het team;
  • de voorkeurskwaliteiten van de teamleden;
  • de gewenste manier van samenwerken binnen het team en wat dat betekent voor uw organisatie;
  • een stappenplan voor de invoering van professioneel samenwerken in uw team.
Onderdeel van deze workshop is een kookworkshop. Het natuurlijke gedrag van een team komt doorgaans namelijk terug in de keuken tijdens een kooksessie. De kooksessie fungeert als spiegel voor de huidige manier van samenwerken. Aan de hand van deze spiegel kan de gewenste manier van samenwerken worden bepaald. De workshop Professioneel Samenwerken is geschikt voor een management team, een groep teamleiders of een teamleider met zijn teamleden. Het programma van de workshop wordt op maat gemaakt en kan variëren van een dagdeel tot twee dagen. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden neem dan contact op.

Ook interesse in onze teambuilding kookworkshop? Neemt u vrijblijvend contact met ons op. Wij maken graag voor u een passend programma aan de hand van uw wensen.

Design & Development