Zorgeloos thuis genieten van culinaire gerechten

Heeft u iets specials te vieren en wilt u gezellig thuis met vrienden of familie dineren? Dan neem ik graag al uw zorgen uit handen en bied ik u en uw gasten een onvergetelijke culinaire ervaring. Uiteraard kan dit ook op uw werk voor collega’s en relaties als er maar een keuken aanwezig is.

Het menu wordt bij u thuis bereid en geserveerd. Ik ben altijd op zoek naar mooie en verrassende smaakcombinaties. De gerechten moeten een feest zijn op uw bord. Echte verwennerij. Aan de hand van uw wensen stel ik een menu op maat samen, doe de boodschappen, kook, serveer en laat de keuken weer netjes achter. Servies, bestek en glazen zijn inbegrepen. Andere benodigdheden zoals tafels en stoelen kunt u via mij huren. Ik regel uw thuisdiner van het begin tot het eind. De gerechten zijn geïnspireerd vanuit de Italiaanse en mediterraanse keuken. Daarbij uiteraard rekening houdend met de mooie producten van elk seizoen. Hieronder vindt u ter inspiratie enkele gerechten.

Kok-aan-huis-intro-image
Voorgerechten

– Soep van topinamboer met muntolie en gebakken garnalen
– Amandelsoep met verse tonijn gemarineerd in een dressing van pindanoten, sesamzaadjes en balsamico
– Basilicumsoep met morieljes, kwarteleitjes en basilicumolie
– Cappuccino van kastanjesoep met een laagje kokosroom en een snoepje van gebakken coquille gepaneerd in panko
– Gepekelde zalm met basilicummayonaise en zoetzure wortels
– Salade van gegrilde groene asperges en sinaasappelpartjes met gebakken halloumi

Tussengerechten

– Zeeduivel met een saus van gepofte rode paprika’s,
zoetzure bospeentjes en zeewier
– Bloemkoolmousse met gerookte paling, zoetzure groentes en mosterdzaad
– Coquille met een crème van pastinaak, pastinaakchips en sherryrozijnen
– Coquille met pompoen en dukkah
– Zeetong met langoustinetartaar en auberginecrème
– Ravioli met 2 vullingen, kalfsgehakt en morieltjes, en burrata basilicum
met een citroenvermouth saus
– Gnocchi met Parmezaanse kaas, morieltjes en kwarteleitjes
– Risotto met schorseneren, zongedroogde tomaatjes en tonijn
– Risotto met artisjok, venkel en pistachenootjes

Hoofdgerechten

– Heilbot met pastinaak en cantharellen met een crème van
bospeen en topinamboer
– Zeeduivel bedekt met een laag kardemonboter op topinamboerpuree
en geroosterde paprika en een romige vissaus
– Kalfsrolletje gevuld met kalfsgehakt en champignons met een
champagnesaus en kwarkpeterselie ravioli
– Kalfsfilet met zeekraal, in laagjes gegrilde
aardappelpureetaart en een korianderwittewijnsaus
– Lamsrack met kruidenkorst met een ratatouille van courgette,
koolrabi, haricots verts en morieltjes
– Eendenborst met marsalasaus en schorseneren

Nagerechten

–  Madeleine met aardbeien en frambozen, lavendelcrème en eiwitschuim

–  Ananascompote met dragonsiroop, sambuca-ijs en een kletskop met kokosroom

–  Chocolademoelleux met pistachesabayon en vanille-ijs

–  Chocolademoulleux met witte chocoladekruim, frambozen en marshmellow

–  Citroen-cheesecake met Italiaanse meringue, frambozencoulis en frambozen

Ricottabeignets met bramensaus en chocoladecrumble

–  Cannoli met ricottavulling , advocaat van limoncello en pistache spongecake

Kaas

Een selectie van fijne kazen met druiven, walnoten en vijgenbrood

Speciale wensen en slank menu

Ik maak graag een afspraak om uw wensen te bespreken. Zijn er allergieën of intoleranties, of wilt u een ‘slank’ menu, dan houd ik daar uiteraard rekening mee. Terwijl u geniet van uw gasten en het diner sta ik in uw keuken te kokkerellen. Ik maak er dan voor u en uw genodigden een waar feest van.
Visual Kok aan huis hoofdgerecht
Kok aan Huis hoofdgerecht biefstuk
Visual Kok aan huis fruit
€ 69,50 p.p.

incl. BTW voor een viergangenmenu

Supplement: kaas 5 euro p.p.

Wijnarrangement in overleg.
Prijs op aanvraag.

“Laughter is brightest,
where food is best.”​

Iers spreekwoord

We hebben het er nog over!

Voor mijn 50ste verjaardag heeft Ilona een fantastisch 5-gangendiner gemaakt voor 22 personen. Ik had mijn familie uitgenodigd en die zijn wel wat gewend qua eten en drinken. Iedereen was vol lof. Als we elkaar spreken hebben ze het er nog over. Vooral het dessert (madeleine met lavendelcrème) was een topper. Net als de rest van het diner overigens. Kwaliteit van een sterrenkok (aan huis dan) voor een mooiere prijs.

David

Design & Development