Kookworkshop
De gerechten in het menu voor gezellige genieters zijn voornamelijk mediterraan en gemakkelijk te maken, maar toch net iets anders. U kunt uw eigen menu samenstellen. Uiteraard wordt daarbij rekening gehouden met speciale wensen, zoals lactose of gluten.
Kies uit één van de voorgerechten of voor Antipasti I of Antipasti II
(Bij de Antipasti maakt u meerdere kleine voorgerechtjes)
– Salade van gegrilde groene asperges en sinaasappelpartjes met gebakken halloumi
– Portugese wortelsoep met sinaasappel en een topping van granaatappel en geitenkaas
– Gebakken torentjes van courgette met Mozzarella in bierdeeg met een salade van rode biet gemarineerd in een dressing van aalbes en balsamico
– Amandelsoep met een topping van chorizo en dadels
– Involtini di peperoni: plak geroosterde paprika gevuld met Mozzarella en basilicum en gemarineerd in een pestodressing
– Melanzane con salame e carciofi: een plak geroosterde aubergine gevuld met salami en een stukje artisjok gemarineerd in een olijfolie citroendressing
– Zucchine alla grilia marinate al limone: gegrilde courgette gemarineerd in een Parmezaanse kaas dressing
– Courgette basilicum frittata
– Bruscetta met geroosterde paprika
cannellini puree & zwarte olijvenpasta
– Champignon gevuld met
gorgonzola en honing
– Ravioli met pompoen en salieboter
– Ravioli met spinazie-ricottavulling en een citroenroomsaus
– Pompoenrisotto
– Tomatenrisotto met gekleurde cherrytomaten
– Quiche met groene asperges en geitenkaas
– Parmigiana di melanzane: gebakken aubergine met tomaten, Mozarella en Parmezaanse kaas
Kies uit één van de hoofdgerechten of voor Tapas I of Tapas II
(Bij Tapas I of II maakt u meerdere kleine gerechtjes)
– Knapperig kipfilet met taleggio en serranoham op een bed van tomatencoulis en krokante aardappels
– Kalfsvleesrolletjes met parmaham en taleggio, krokante aardappels uit de oven en geroosterde pompoen
– Zeewolf met een amandelkorst en puree van tuinbonen en een groene saus met asperges, doperwten, paprika en bosuitjes
– Lasagne met geroosterde pompoen en groene asperges (vegetarisch)
– Spaanse kipfilet in sherrysaus
– Gehaktballetjes in amandelsaus
– Gebakken auberginepakketjes
– Tortilla met geroosterde paprika
– Gehaktballetjes in tomatensaus
– Empanadas met kip
– Quiche met pompoen en geitenkaas
– Gebakken venkel met Pecorino
– Pavlova met vanilleroom, fruit en gezouten karamelsaus
– Aardbeien met vanilleroom met Grand Marnier,
vanillesaus en sinaasappelcrumble
– Limoncello-pannacotta met daarop een fruitsalsa
– Warme chocoladesoufflé met frambozensaus,
Grand Marnier en bosvruchtenijs
– Tiramisu met chocolade en frambozen
voor het menu en 6 consumpties
Duur van de kookworkshop: ongeveer 4,5 uur
“First we eat, then we do everything else”
M.F.K. Fisher
Workshop Professioneel Samenwerken
Divertido combineert kookworkshops met het professionaliseren van de samenwerking binnen een team. Als uw team zich beter wilt leren kennen, als er nieuwe collega’s in een team komen of in veranderingssituaties, zoals na een reorganisatie of fusie van afdelingen, helpt teambuilding om de samenwerking te verbeteren en de teamleden beter kennis te laten maken met elkaar.
Divertido verzorgt een workshop Professioneel Samenwerken. Met deze workshop krijgt u inzicht in:
Onderdeel van deze workshop is een kookworkshop. Het natuurlijke gedrag van een team komt doorgaans namelijk terug in de keuken tijdens een kooksessie. De kooksessie fungeert als spiegel voor de huidige manier van samenwerken. Aan de hand van deze spiegel kan de gewenste manier van samenwerken worden bepaald.
De workshop Professioneel Samenwerken is geschikt voor een management team, een groep teamleiders of een teamleider met zijn teamleden. Het programma van de workshop wordt op maat gemaakt en kan variëren van een dagdeel tot twee dagen. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden neem dan contact op.