Chef aan huis in omgeving Den Haag

Als je op zoek bent naar een chef aan huis in Den Haag staat Divertido graag voor je klaar. In de gezellige ambiance van jouw eigen woning bereid ik heerlijke Italiaanse gerechten. Dit kan voor een speciale gelegenheid zijn, maar ook als je samen met familie of vrienden wilt genieten van de Italiaanse keuken kun je rekenen op de passie en vakmanschap van Divertido. Lekker eten zorgt voor verbinding en gezelligheid. 

Met Divertido hoef je daarvoor niet meer de deur uit. Als ervaren chefs komen we graag bij je thuis. Daar verzorgen we diverse kookworkshops met een Italiaans tintje. Als chef aan huis in Den Haag zorgt Divertido niet alleen voor een leuke avond, maar kun je ook nog eens onbezorgd genieten van de meest uiteenlopende gerechten. Natuurlijk worden al onze gerechten ter plaatse bereid met verse ingrediënten. 

chef aan huis

Daarbij bepaal je zelf wat je graag zou willen proeven. Dit kan een uitgebreide Italiaanse maaltijd zijn met een voor en nagerecht, maar ook een kleine fijnproeverij behoort tot de mogelijkheden. Bij Divertido staan we tevens graag voor je klaar als je op zoek bent naar catering van Italiaans eten in Den Haag. Zo wordt elke speciale gelegenheid een bijzonder moment.

Chef aan huis van Divertido in Den Haag

Sommige feestelijke gelegenheden vragen om een chef aan huis in Den haag. Dit voorkomt dat jij zelf de hele avond in de keuken staat om je gasten te voorzien van een lekkere maaltijd. Bij Divertido doen we dit graag voor je. Als kok aan huis komen we graag jouw familiefeest, vriendenavond, verjaardag of vrijgezellenfeest compleet maken. Onder het genot van een drankje zie je hoe we de lekkerste Italiaanse gerechten voor je bereiden. 

Ook als je liever zelf actief mee wilt kokkerellen is dat een mogelijkheid. Bij Divertido verzorgen we tevens diverse Italiaanse kookworkshops aan huis in de omgeving van Den Haag. Samen met jouw gasten kook je verfijnde Italiaanse lekkernijen waar je daarna natuurlijk gezamenlijk van kunt gaan genieten. Tijdens deze kookworkshops aan huis voorzien we je tevens van diverse kooktechnieken zodat je de gerechten later ook zelf kunt maken. 

Ook als je op zoek bent naar Italiaanse catering aan huis staat Divertido in Den Haag voor je klaar. Daarbij heb je de keuze uit diverse thema’s en mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact met ons op als je op zoek bent naar een chef aan huis in Den Haag.

Design & Development