Catering Italiaans omgeving Den Haag

Als je op zoek bent naar catering voor Italiaans eten in Den Haag, staat Divertido graag voor je klaar. We brengen de heerlijke smaken van de Italiaanse keuken graag bij je thuis. Natuurlijk werken we alleen met verse ingrediënten zodat je de authentieke smaak van Italië optimaal beleeft. Naast onze Italiaanse catering ben je bij Divertido ook van harte welkom als je op zoek bent naar een chef aan huis in Den Haag, of als je deel wilt nemen aan een leuke kookworkshop. 

Catering betekent het laten verzorgen van maaltijd en gerechten in je eigen vertrouwde omgeving. Gelukkig kun je dit met een gerust hart aan Divertido overlaten. Door onze ruime ervaring in het vak en onze passie voor Italiaans eten ben je altijd verzekerd van een heerlijke smaaksensatie. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of je kiest voor vlees, vis of pasta gerechten. 

Divertido Catering

Ook de catering van vegetarische Italiaanse gerechten is bij Divertido bespreekbaar. Daarnaast verzorgen we ook diverse kookworkshops aan huis. Aan de hand van een ervaren chef leer je diverse kooktechnieken en proef je de veelzijdigheid aan smaken die de Italiaanse keuken te bieden heeft. Of je nu kiest voor een catering, kookworkshop of chef aan huis van Divertido, we staan altijd garant voor een gezellige avond.

Catering Italiaans van Divertido in Den Haag

Als je gebruik wilt maken van de catering van Divertido kies je voor kwaliteit en passie. Natuurlijk proef je dat terug in onze gerechten. Onze catering is daarom geschikt voor diverse gelegenheden. Hierbij kun je denken aan een besloten feestje thuis, maar we verzorgen tevens graag de Italiaanse catering in Den Haag voor bruiloften, recepties, zakelijke bijeenkomsten en verjaardagen. 

Natuurlijk houden we daarbij rekening met jouw persoonlijke smaak en voorkeuren. Onze catering betekent zorgeloos genieten van heerlijke Italiaanse lekkernijen, zonder dat je daar zelf moeite voor hoeft te doen. Of je nu Italiaans eten wilt laten cateren voor een klein of wat groter gezelschap. Ook als je op zoek bent naar een chef aan huis in Den Haag kun je gebruik maken van de diensten van Divertido. 

Als kok aan huis serveren en bereiden we de meest verfijnde gerechten bij jou thuis. Leuk voor een gezellige avond met vrienden of als je zelf geen tijd of kennis genoeg hebt om lekker te koken.

Neem vrijblijvend contact met ons op als je interesse hebt in de catering van Italiaans eten in Den Haag. We informeren je graag over de uitgebreide mogelijkheden.

Design & Development