Paas kookworkshop Scheveningen

In deze kookworkshop wordt een prachtig Paasdiner gemaakt. Bij Pasen hoort in ieder geval lamsvlees. Dit wordt gecombineerd met een heerlijke Italiaanse risotto met een mix van gekleurde cherrytomaten.

Dit diner is een feest van smaken en kleuren op je bord.

Laat je verrassen door dit heerlijke Paasdiner dat je zelf maakt in deze kookworkshop in Scheveningen!

Kookworkshop Pasen

 

 

Salade van gegrilde groene asperges en sinaasappelpartjes met

gebakken halloumi

*****

Tomatenrisotto met gekleurde cherrytomaten en lamsfilet

*****

Zeeduivel bedekt met een laag kardamom boter

op knolselderijpuree en geroosterde paprika

*****

Sinaasappel tiramisu met gekruide partjes van sinaasappel

 

Prijs: Euro 65,00 p.p. Dit is voor het menu en 6 consumpties.

Tarieven & reserveren
Beoordeel deze pagina