Over Divertido

Divertido is in 2008 opgericht door Ilona Clintjens en bestaat uit twee onderdelen.

Kookstudio Divertido

De kookstudio is ontstaan uit mijn passie voor koken. Daarnaast vind ik het leuk wat het samen koken met mensen doet. Je bent samen gezellig bezig en tijdens het koken ontstaan de leukste gesprekken onder de deelnemers. Ook vind ik het leuk om steeds nieuwe recepten te bedenken die door een ieder te maken zijn en ook verrassend zijn. Zodat de deelnemers thuis de gerechten kunnen maken en hun gasten weer kunnen verrassen.

Divertido is Spaans en betekent plezier en vermaken. Als de deelnemers aan een kookworshop samen een gezellige avond hebben gehad in een ontspannen sfeer met lekker eten en gezellig kletsen, word ik blij. Ik wens iedereen een plezierige avond in mijn kookstudio!

Divertido consulting

Ik heb al 20 jaar ervaring in het begeleiden van veranderingstrajecten en het faciliteren van brainstormsessies. Mijn kracht is het enthousiasmeren en verbinden van mensen aan elkaar en het realiseren van een gedragen oplossing. Aandacht voor de mens bij de verandering vind ik hierbij essentieel. Om mijn werk met mijn hobby te kunnen combineren heb ik Divertido opgericht. Het unieke van Divertido is dat mijn ervaring in veranderingstrajecten kunnen worden gecombineerd met kooksessies. Mijn kookstudio wordt in dit kader ingezet voor het realiseren van teambuildings- of profesionaliseringstrajecten.

Over Divertido 3.87/5 (77.39%) 23 stem[men]