Voor gezellige genieters

Samen gezellig kokkerellen. De gerechten zijn voornamelijk mediterraan en makkelijk te maken, maar toch net iets anders.

Je kunt je eigen menu van je kookworkshop samenstellen.

Ook wordt er rekening gehouden met speciale wensen zoals een lactosevrij of glutenvrij menu.

Ilona helpt je graag met de keuze van een voor jou passend menu.

Voorgerechten

Salade van gegrilde groene asperges en sinaasappelpartjes met

gebakken halloumi

*****

Roomsoep met basilicumschuim en amandel-tomatenpesto en een italiaanse kaasstengel

*****

Doperwtensoep met limoncello, saffraanschuim en een Parmezaankoekje

*****

Gebakken torentjes van courgette met Mozzarella in bierdeeg met

een salade van rode biet gemarineerd in een dressing van aalbes en balsamico 

****

Amandelsoep met een topping van chorizo en dadels

****

Antipasta I:
Involtini di peperoni: plak geroosterde paprika gevuld met Mozzarella en basilicum en gemarineerd in een pestodressing
Melanzane con salame e carciofi: een plak geroosterde aubergine gevuld met salami en een stukje artisjok gemarineerd in een olijfolie citroendressing
Zucchine alla grilia marinate al limone: gegrilde courgette gemarineerd in een olijfolie citroen pesto dressing

****

Antipasta II:
Courgette basilicum frittata
Bruscetta met geroosterde paprika cannellinipuree & zwarte olijvenpasta
Champignon gevuld met gorgonzola en honing

Tussengerechten

Ravioli met pompoen en salieboter

*****

Ravioli met spinazie-ricottavulling en een citroenroomsaus

*****

Pompoenrisotto

*****

Tomatenrisotto met gekleurde cherrytomaten

*****

Quiche met groene asperges en geitenkaas

*****

Gnocchi met een tomatensinaasappelsaus, rucola en walnoten

*****

Parmigiana di melanzane: gebakken aubergine met tomaten, Mozarella en Parmezaanse kaas

Hoofdgerechten

Knapperig kipfilet met taleggio en serranoham op een bed van tomatencoulis en krokante aardappels

*****

Kalfsvleesrolletjes met parmaham en taleggio, krokante aardappels uit de oven en geroosterde pompoen

*****

Zeewolf met een amandelkorst en puree van tuinbonen en een groene saus met asperges, doperwten, paprika en bosuitjes

*****

Lasagne met geroosterde pompoen en groene asperges (vegetarisch)

*****

Tapas I:
Spaanse kipfilet in sherrysaus
Gehaktballetjes in amandelsaus
Gebakken auberginepakketjes
Tortilla met geroosterde paprika

*****

Tapas II:
Gehaktballetjes van lamsgehakt in tomatensaus
Empanadas met kip
Quiche met pompoen, gehakt en geitenkaascreme
Gebakken venkel met Pecorino

Nagerechten

Pavlova met vanilleroom, zomerfruit en gezouten karamelsaus

*****

Aardbeien met vanilleroom met Grand Marnier, vanillesaus en sinaasappelcrumble

*****

Madeleine met aardbeien en frambozen, lavendelcrème en eiwitschuim

*****

Limoncello-pannacotta met daarop een fruitsalsa

*****

Crêpe gevuld met citrusricotta, siroop van sinaasappel, mandarijn en Hoegaarden en vanilleijs

*****

Warme chocoladesoufflé met frambozensaus, Grand Marnier en bosvruchtenijs

*****

Tiramisu met chocolade en frambozen

Ter inspiratie hebben wij een aantal menu’s voor uw kookworkshop samengesteld.

Kom gezellig een kookworkshop volgen bij Kookstudio Divertido in Scheveningen. Leuk met familie, vrienden, een vrijgezellenfeest of je team.

Veel kookplezier!

Tarieven & reserveren
Voor gezellige genieters 4.35/5 (87.06%) 17 stem[men]