Voor fijnproevers

De kookworkshop voor de echte fijnproevers. Bij deze kookworkshop worden verfijndere ingrediënten gebruikt. Ook zijn het heel verrassende combinaties van ingrediënten. De gerechten zijn een feest op je bord en door een ieder te maken. Voor de èchte fijnproevers.

Kookworkshop zomer

Basilicumsoep met morieljes, kwarteleitjes en kruidenolie

*****

Langzaam gegaarde zalmfilet in sinaasappelboter en

komkommersalade met mieriksworteldressing

*****

Snoekbaars met aardappel-linzenpuree met een topping van zomerse kruiden en groenten en korianderboter

*****

Frambozen panna cotta met kokosmeringue, frambozen en papaja en frambozencoulis

Kookworkshop Fijnproevers  I

Coquille met paddenstoelenroom en serranoham en een gefrituurd kwarteleitje met panko

*****

Amandelsoep met verse tonijn gemarineerd in een dressing van pindanoten, sesamzaadjes en balsamico

*****

Kalfsfilet met zeekraal, in laagjes gegrilde aardappelpureetaart en een korianderwittewijnsaus

****

Ananascompote met dragonsiroop, sambuca ijs en een kletskop met kokosroom

Kookworkshop Fijnproevers  II

Soep van topinamboer met muntolie en gebakken garnalen

*****

Kruidenravioli met een garnalenpaprikavulling en kruidenboter

*****

Heilbot met pastinaak en cantharellen met een creme van bospeen en topinamboer

*****

Witte chocolade panna cotta met lemoncurd en een kletskop

Kookworkshop Fijnproevers  III

Soep van koolraap met koffie olie en Noordzee garnalen

*****

Risotto met schorseneren, zongedroogde tomaatjes en tonijn

*****

Lamsrack met pompoenpuree en verse pasta met basilicumolie en tomatendressing

*****

Madeleine met aardbeien en frambozen, lavendelcrème en eiwitschuim

 

Mocht je een andere combinatie van gerechten willen, kan dat ook.

Tarieven & reserveren
Voor fijnproevers 3.86/5 (77.14%) 14 stem[men]