Voor fijnproevers

De kookworkshop voor de echte fijnproevers. Bij deze kookworkshop worden verfijndere ingrediënten gebruikt. Ook zijn het heel verrassende combinaties van ingrediënten. De gerechten zijn een feest op je bord en door een ieder te maken. Voor de èchte fijnproevers.

Kookworkshop herfst

Witte wijnsoep met in rode wijn en balsamico gemarineerde vijgen

en fijne reepjes peterselie crêpes

*****

Crêpe gevuld met ricotta en wilde paddenstoelen versierd met rode bessen

*****

Hertenbiefstuk op pompoenpuree met zelfgemaakte chips, gepofte knoflook,

rode wijnsaus en met rozemarijn- en citroenolie

*****

Witte chocoladecakejes (met zachte kern) met appelpartjes in vlierbessensiroop

Kookworkshop Fijnproevers  I

Coquille met paddenstoelenroom en serranoham en een gefrituurd kwarteleitje met panko

*****

Amandelsoep met verse tonijn gemarineerd in een dressing van pindanoten, sesamzaadjes en balsamico

*****

Eendenborstfilet met rode biet en puree van bataat en een saus van rode port

****

Ananascompote met dragonsiroop, sambuca ijs en een kletskop met kokosroom

Kookworkshop Fijnproevers  II

Ravioli gevuld met geitenkaas, gedroogde tomaatjes en vijgen
met een romige pepersaus en balsamicojus

*****

Soep van topinamboer met muntolie en gebakken garnalen

*****

Heilbot met pastinaak en cantharellen met een creme van bospeen en topinamboer

*****

Witte chocolade panna cotta met lemoncurd en een kletskop

Kookworkshop Fijnproevers  III

Soep van koolraap met koffie olie en Noordzee garnalen

*****

Risotto met schorseneren, zongedroogde tomaatjes en tonijn

*****

Lamsrack met pompoenpuree en verse pasta met basilicumolie en tomatendressing

*****

Madeleine met aardbeien en frambozen, lavendelcrème en eiwitschuim

 

Mocht je een andere combinatie van gerechten willen, kan dat ook.

Tarieven & reserveren
Voor fijnproevers 3.73/5 (74.55%) 11 stem[men]