Divertido-logo
Divertido kok aan huis header home

Hier vindt u binnenkort de website van

Divertido Kok aan huis

Ik vind het leuk om mensen te verwennen met heerlijke gerechten en verrassende smaakcombinaties. Ik wil mijn gasten graag een gezellige avond bezorgen in een ontspannen sfeer met lekker eten, goede wijn en gezellig kletsen. Ik neem u alle zorgen uit handen.

Divertido biedt de volgende diensten: kok aan huis, catering en kookworkshops op locatie. In overleg komen we tot mooie gerechten en een culinaire ervaring voor bij u thuis, op de zaak, tijdens een kookworkshop of voor catering.


Neem vrijblijvend contact met me op voor meer informatie.

Contact

Divertido
06 – 34 35 74 76
ilona.clintjens@divertido.nl
Den Haag

Contact
Divertido 
06 – 34 35 74 76
ilona.clintjens@divertido.nl 
Den Haag

Design & Development